Meer resultaten voor volkswagen club belgie

volkswagen club belgie
Belgian VW Club.
5 april 2018. De Volkswagen T-Roc aan de tand gevoeld door een lid van de Belgian VW Club! Exclusief een weekend lang de Volkswagen T-Roc mogen ontdekken, dat was de inzet van een wedstrijd die de Belgian VW Club haar leden aanbood in haar laatste magazine.
Keverclub Belgi Home.
Welkom op de officile website van De Volkswagen Keverclub Belgi! Op deze site kom je meer te weten over de club zelf, de geschiedenis, wat je allemaal als lid mag verwachten., Daarnaast vind je ook een overzicht van een aantal links die voor elke VW-liefhebber interessant zijn.
Belgische oldtimerclubs.
Binocle Club asbl/vzw. Hagelandse Kevervrienden vzw. Kempense Keverclub vzw. Kever Cabriolet Club België. Raouls VW Hallen vzw. Volkswagen Keverclub België vzw. VW Classics Club. VW Club Charly's' vzw. VW luchtpompers vzw. VW Original Golf 1 Club VLEF. Volkswagen Golf 1.
Webwinkel VW Classics Club.
De VWCC is uniek in België in het feit dat ze zich richt tot bezitters van zowel luchtgekoelde als watergekoelde VW klassiekers. De VW Classics Club is dus veel méér dan alleen een Keverclub! Alle wagens van het merk Volkswagen of aanverwanten alle merken van de V.A.G.
Belgische oldtimerclubs.
Volkswagen Keverclub België vzw. Volvo Classic Club Belgium. Vrienden Met Militaire Voertuigen vzw VMMV. Vrienden van t Veld. Vriendenkring van Dwergauto's.' VW Classics Club. VW Club Charly's' vzw. VW luchtpompers vzw. VW Original Golf 1 Club VLEF. Volkswagen Golf 1.
Belgian VW Club De club.
De andere zuil van de activiteiten van de Belgian VW Club draait om de steun aan rijders en teams die met een Volkswagen racen in competitie. De Belgian VW Club is trouwens ook een erkende renstal door de Royal Automobile Club of Belgium.
Volkswagen Belgian VW Club. settings. testdrive. dealer. MA_Icons_Social_160711. MA_Icons_Social_160711. layout_Icons_Social.
Kever, Combi, Karmann, Golf en nog vele andere iconische modellen waarover u uitgebreid ervaringen kan delen met de Leden van de Belgian VW Classics Club, de ene met nog meer passie dan de andere! Volkswagen draagt veel geschiedenis met zich mee.
Belgian VW Club Classics.
De Belgian VW Classics Club werd opgericht in 2015 en is een nieuwe tak van de Belgian VW Club. Concreet kan een Lid van de Club zich voor 15 euro extra aansluiten bij het Classics-departement. Een Membership dat, voor de liefhebbers van de Volkswagen van weleer, een groot aantal voordelen biedt.

Contacteer ons

-- volkswagen kever 1983
-- volkswagen kever 1303s
-- volkswagen kever 1973
-- volkswagen nieuwe kever
-- volkswagen kever project
-- volkswagen kever 1970
-- interieur volkswagen kever