Op zoek naar keverclub belgie?

keverclub belgie
Limburgse Keverclub.
Er zijn nog enkel kamers vrij, dus wanneer je zin hebt, laat het dan vlug weten aan. jo.missotten@limburgsekeverclub.be of annie.nulens@limburgsekeverclub.be. HET BESTUUR VAN DE LIMBURGSE KEVERCLUB WENST IEDEREEN. een gelukkig en gezond 2018. Mogen al jullie luchtgekoelde wensjes vervuld worden.
Kever en Karmann Ghia Cabriolet Club België.
CabriOpen 2018 LAATSTE KANS SCHRIJF U IN VOOR 31 MAART! CabriOpen 2018 LAST CHANCE REGISTER BEFORE MARCH 31! In 2018 organiseert België opnieuw de Internationale Kever en Karmann Ghia Cabrio Meeting. Niet in België zelf, maar in de prachtige champagnestreek rond Reims, Frankrijk.
Belgische oldtimerclubs.
Aircooled Freaks Meetjesland-Gent. B.Bunny's' VW Keverclub. Baja keverclub vzw. Binocle Club asbl/vzw. Hagelandse Kevervrienden vzw. Kempense Keverclub vzw. Kever Cabriolet Club België. Raouls VW Hallen vzw. Volkswagen Keverclub België vzw. VW Classics Club. VW Club Charly's' vzw. VW luchtpompers vzw.
Keverclub Belgi Home.
Welkom op de officile website van De Volkswagen Keverclub Belgi! Op deze site kom je meer te weten over de club zelf, de geschiedenis, wat je allemaal als lid mag verwachten., Daarnaast vind je ook een overzicht van een aantal links die voor elke VW-liefhebber interessant zijn.
Home.
Het voornaamste doel is en blijft gelijkgestemde zielen samen te brengen voor een gezellige babbel over onze gezamenlijke hobby en rond dit thema activiteiten te organiseren. Ook zin om lid te worden van de KempenseKeverClub? Wil jij ook lid worden van de Kempense Keverclub en genieten van onderstaande voordelen.:
Keverclub Belgi Forum.
Vandaar willen wij het rad niet opnieuw uitvinden en verwijzen we jullie naar het grootste VW forum in Belgi.: Registratie op dit forum is geheel gratis en geeft je toegang tot alle onderdelen zoals fotos, evenementenkalender, zoekertjes, Veel plezier! De Volkswagen Keverclub Belgi vzw.
Keverclub Belgi Wie zijn we?
Onze club werd opgestart in 1985 te Schellebelle een kleine gemeente in Oost-Vlaanderen, op initiatief van een groep vrienden die allen met een luchtgekoelde VW reden. Daar we n van de eerste clubs in Belgi waren, naast de Binocle club, noemden we ons de Belgische Keverclub.
Swapmeet Kempense Kever Club Evenementen Autokopen.nl.
De Kempense Kever Club organiseert alweer voor de 23e keer een indoor Swapmeet. De onderdelenbeurs richt zich specifiek op luchtgekoelde Volkswagen-modellen. Ben jij op zoek naar iets specifieks, of heb je een onderdeel over dat nog bruikbaar is voor een andere liefhebber, kom dan naar de beurs.

Contacteer ons

-- kever volkswagen
-- volkswagen kever te koop aangeboden
-- kever volkswagen te koop
-- volkswagen kever 1200 te koop
-- volkswagen kever ovaal te koop
-- volkswagen kever 1963
-- volkswagen kever 1971
-- wieldoppen volkswagen kever
-- volkswagen kever accessoires